Ca urmare a intensificarii activitatii gripale, a confirmarii cazurilor de gripa si a cresterii numarului de infectii respiratorii se vor aplica o serie de masuri restrictive, de triaj si de izolare epidemiologica.

Va rugam sa descarcati MASURI DE RESTRICTIONARE ACCES SI REGULI DE CONDUITA, ce vor fi introduse in SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE „SF.CUV.PARASCHEVA” GALATI incepand din data de 08.02.2018.

MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

 

 

15.01.2018

REZULTATUL VERIFICARII DOSARULUI DEPUS LA CONCURSUL ORGANIZAT IN VEDEREA OCUPARII FUNCTIEI DE MANAGER

Comisia constituita prin Hotararea nr. 6 / 2017 a Presedintelui Consiliului de administratie in vederea organizarii concursului pentru ocuparea functiei de Manager - Persoana fizica la Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Sf. Cuv. Parascheva" Galati a procedat la verificarea dosarului de inscriere depus cu incadrarea in termenul impus

Descarca: REZULTATUL VERIFICARII DOSARULUI DEPUS LA CONCURSUL ORGANIZAT IN VEDEREA OCUPARII FUNCTIEI DE MANAGER

28.12.2017

  Rezultatele FINALE obtinute in urma sustinerii probelor pentru ocuparea posturilor vacante si temporar vacante scoase la concurs in data de 27.12.2017, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase " Sf. Parascheva " Galati.

DESCARCATI : Rezultate FINALE obtinete la probele sustinute pentru concursul organizat in data de 27.12.2017

14.12.2017

      Consiliul de Administratie al Spitalului Clinic de Boli Infectioase " Sf. Cuv. Parascheva " Galati organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de MANAGER PERSOANA FIZICA in conformitate cu prevederile Ordinului MS nr. 1520 / 2016 si ale Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiei de manager persoana fizica din spitalele publice din reteaua Consiliului Judetean Galati aprobat prin Dispozitia nr. 611 / 17.11.2017 a presedintelui Consiliului Judetean Galati

      Concursul se va desfasura la sediul Spitalului Clinic de Boli Infectioase " Sf. Cuv. Parascheva ", Strada Traian nr. 393, la Sala de Consiliu, perioada 14.12.2017 - 26.01.2018.

      Pentru informatiile referitoare la calendarul de desfasurare, conditiile de acces la concurs, documentele dosarului de concurs precum si BIBLIOGRAFIA de concurs, va rugam sa accesati fisierul atasat mai jos.

Descarca Anunt nr.10729 al CJ Galati - CONCURS MANAGER

Descarca Regulament de organizare si desfasurare - CONCURS MANAGER

13.12.2017

      Spitalul Clinic de Boli Infectioase " Sf. Cuv. Parascheva ", in conformitate cu HG 497 / 2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si temporar vacante, precum si stabilirea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale la promovare prin examen a personalului contractantual din sistemul sanitar, organizeaza concurs in data de 27 decembrie 2017 ora 10.00, in vederea ocuparii urmatoarelor posturi :

1. Asistent medical generalist, 1 post, Sectia Clinica Boli Infectioase I, perioada NEDETERMINATA

2. Asistent medical generalist, 1 post, Sectia Clinica Boli Infectioase I, perioada DETERMINATA

3. Infirmiera, 1 post, Sectia Clinica Boli Infectioase I, perioada DETERMINATA

4. Asistent medical generalist, 1 post, Sectia Clinica Boli Infectioase II, perioada NEDETERMINATA

5. Asistent medical generalist, 1 post, Camera de Garda - Internari, perioada NEDETERMINATA

Descarca  Anunt si Criterii specifice de ocupare post

Descarca  Tematica Concurs ASISTENT MEDICAL GENERALIST

Descarca  Tematica Concurs INFIRMIERA

Subcategorii